5 dorodnych truskawek, najlepiej przekrojonych na pół
1 łyżka likieru pomarańczowego
Cava, np. Cava Rigol lub dowolna Cava oraz mięta do dekoracji.
Francuski styl ujęty w bogatej i gładkiej mieszance pachnących i świeżych koktajli z główna gwiazdą Pineau des Charentes. Ciekawy smak napojów, które w pełni oddają aromaty tego aperitifu.
Zdrowy podmuch wiosny na wielkanocnym stole.
Tradycyjny specjał tak znakomity, że wybornie smakuje także jako samodzielne danie.
Tartaletki z dynią
Smaczny i pożywny podwieczorek nie tylko dla łasuchów
Pyszne mięso w jesiennym klimacie
Bardzo smaczne mięso z ryżowym towarzystwem w pomidorowej otoczce z zielonym groszkiem.
Leśne bogactwa królują na naszych stołach. Korzystajmy z dobrodziejstw natury.
Jesienne nastroje, zatem adekwatne do tego potrawy.
Łosoś w niezwykłej i wyrafinowanej odsłonie
Bardzo łatwe, bardzo smaczne, bardzo aromatyczne. Niezwykle owocowe danie mięsne.
Mówią, że palce lizać.
Kuszące sztandarowe danie jednogarnkowe
Przepyszne danie pachnące nadchodzącą jesienią. Proste, szybkie i niezwykle aromatyczne.
Bez mięsa też może być smacznie
Niezwykle prosty, a jak wspaniały w smaku, aromatyczny i zdrowy przepis na pyszny sos ze świeżych pomidorów.
Bo Włochy to nie tylko makaron…
Pysznie i ekspresowo. Idealne na sezon brzoskwiniowy.
Szaleństwa kulinarne nie jedno mają imię…
Lekka, łatwa w przygotowaniu i pyszna.
Odświeżająca i lekka przekąska na gorące letnie dni
To nie jest zwykły deser na wieczór.
To przysmak na okazje wymagającą uświetniania:)
Doskonały pomysł na prosty, a przy tym wyrafinowany deser.