Naleśniki cydrowe
Data dodania: 30-05-2014
Przejdź do strony głównej Wróć do kategorii Przepisy kulinarne
Jest mało prawdopodobne, że coś zostanie w butelce po otworzeniu cydru. Bo cydr tak ma i taka jego natura – wypijany jest do końca i już.
Nie mniej jednak, gdyby nieco zostało, np. takie 250 ml, to z powodzeniem można wykorzystać go do naleśników! W tradycyjnym przepisie, aby naleśniki były pulchniejsze dodaje się wody gazowanej. Eksperymentalnie można wykorzystać zamiennie jabłecznik, czyli Cydr.
Naleśniki wyjdą doskonałe, warto spróbować.
Jabłkową ucztę można wzbogacić nadziewając naleśniki prażonymi jabłkami.
Smacznego
Naleśniki wyjdą doskonałe, warto spróbować.
Jabłkową ucztę można wzbogacić nadziewając naleśniki prażonymi jabłkami.
Smacznego
Przejdź do strony głównej Wróć do kategorii Przepisy kulinarne